VENIM D'AQUÍ

Falgars d'en Bas

Al mas Pibernat de la Garrotxa, en el camí que mena a l’altiplà de Falgars, Pilar Font va mantenir l’essència de la cuina tradicional basada en els productes naturals que tenia a l’abast. Hi afegia molt d’amor i gens de pressa. Era aquella cuina que respecta cada ingredient i no estalvia temps a les elaboracions.

Falgars d'en Bas
Vista de la Vall d’en Bas des de Falgars

La Pilar Font

La Pilar (de la masoveria de Mas Pibernat) aconseguia el màxim sabor en cada plat i l’aprovació dels nombrosos comensals que sovint es reunien a l’entorn de la taula. Amb cada mos, aquelles persones recordaven qui eren i quines eren les seves arrels. Va saber transmetre als fills i als nets l’amor que sentia per la bona cuina feta amb ingredients naturals.

La Pilar Font

Pibernat Alimentaria

Aquests fills i nets són la familia que avui dia és darrera les conserves Pibernat, l’essència d’una tradició. Pibernat és una selecció dels millors productes frescos o cuits en forn de carbó vegetal, sense conservants ni additius. Només el millor de la terra i del mar preparat amorosament i a punt per servir a taula.

Carles i Miquel Fluvià a l’obrador Pibernat
Pibernat Alimentaria