BRUIXA

Referència: bruixa
Disponibilitat
Només unitats
Producte disponible
Quantitat
Des de 3,10 €
COMPRAR
Enviament en 24/48 hores

Productes amb valors

Cervesa rossa, aromàtica i cremosa, amb notes cítriques i refrescants. Elaborada amb pell de taronja, que juntament amb el llúpol aporta a la cervesa l'aroma i el sabor cítric, característic d'aquesta cervesa.

La Bruixa és una Pale Ale de color daurat brillant, elaborada amb malts d'ordi i blat i llúpols nobles. Aromes cítrics.

​ ​​​​​Ingredients: Maltes d′ordi, llúpol, pell de taronja, llevat i aigua

ABV (grau alcohol): 5,5%

Ibus (amargor): 25

EBC (color): 12,5

Temp. consum: 6 °C

La teva caixa regal

Disseny de la caixa

Vi 1

LA FUNDACIÓ CASA DALMASES

La fundació Casa Dalmases és una entitat situada al cor de la Segarra, a Cervera. Neix fruit d'una necessitat de crear ocupació per a persones amb diversitat funcional i/o en situació de risc d'exclusió social.

La Fundació Casa Dalmases és una Entitat sense ànim de lucre fonamentada sobre tres pilars: la promoció de la cultura, l'impuls sostenible del territori i el compromís amb l'economia social. Per assolir aquest fi la Fundació es proposa: promovent serveis i oferiments culturals, educatius, laborals, residencials, activitats terapèutiques i de lleure. Impulsar oportunitats laborals per a les persones amb dificultats especials. Orientar familiars, socis i sòcies, amics i amigues, veïns i veïnes per aconseguir sensibilització i facilitar la integració de persones que requereixen cures especials.

Fundació Casa Dalmases

PRODUCTES AMB VALORS

En aquesta botiga trobareu productes elaborats per les persones de Casa Dalmases i altres empreses amb valors i d'economia social. - Des dels obradors de Casa Dalmases elaboren cerveses i xocolates amb matèria primera de qualitat i ingredients de proximitat. Són espais de treball inclusiu on donen feina a persones diverses posant sempre la persona al centre i potenciant les seves capacitats. Des del projecte Art Singular, en cooperació amb la Fundació Josep Santacreu, potencien les habilitats artístiques i creatives de les persones de diverses entitats socials. A partir de dibuixos pintats per elles i de les seves històries personals que donen valor afegit als nostres productes, elaboren els embalatges de les xocolates 100% Singulars.

ELS OBRADORS

L'obrador de cervesa artesana és liderat per un mestre cerveser que elabora cinc games bàsiques de cerveses i algunes edicions especials esporàdiques, amb malts seleccionats i llúpols nobles, que en la seva adequada combinació permeten obtenir un producte d'alta qualitat, totalment natural, sense pasteuritzar, valorat per la diversitat de gustos, aromes i textures, presents en cada gama. Aquest projecte vol vincular el producte a l'entorn on s'elabora, ja que la Segarra és terra de cereal (ordi i blat) i també disposa d'un hort on es conrea llúpol.

L'obrador de xocolata artesana és liderat per un xocolater i en ell s'elaboren fins a setze varietats de rajoles de xocolata. Els embolcalls de les xocolates es treballen en col·laboració amb la Fundació Josep Santacreu a través de l'Art Singular, un art que posa en valor el treball creatiu i artístic de persones vinculades a centres de creació artística de diverses entitats socials. A l'obrador també s'elaboren cremes de cacau, torrons i ous de Pàsqua.

Paral·lelament s'està impulsant un projecte de bean to bar, elaborant xocolata partint de la llavor, amb cacaus provinents de plantacions de famílies productores de Perú, i una línia eco amb cacaus provinents de República Dominicana.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR