MUSCLOS EN ESCABETX (8/10)

Referència: RO12018
Disponibilitat
Només unitats
Producte disponible
Quantitat
12,30 €
COMPRAR
Enviament en 24/48 hores

Peperete

Paraula d'origen gallec que evoca alguna cosa agradable, apetitós, desitjat, saborós, diferent.

Aquesta és l'essència de les conserves artesanes "Los Peperetes" i el que descobriràs en cadascuna de les seves llaunes.

Llauna;

120 gr.  8/10 musclos.

Imatge llauna 10/12 peces, es serveix llauna 8/10 peces

La teva caixa regal

Disseny de la caixa

Vi 1

El 1990 Jesús Lorenzo Crespo, nét de conservers, comença a elaborar conserves de sardinetes i escopinyes de la Ria d'Arosa de forma casolana, tancant-les amb una tancadora manual. Tres anys més tard neix la marca "Els Peperetes" amb l'objectiu d'elaborar una conserva de màxima qualitat, amb els mariscs i peixos més apreciats de Galícia.

25 anys després, la marca segueix mantenint la filosofia dels seus començaments: buscar la màxima qualitat, utilitzant les millors matèries primeres de les ries gallegues i elaborant de forma artesanal en quantitat limitada.

El procés d'elaboració amb prou feines ha canviat des dels seus començaments en 1990 i són molt similars als utilitzats pels seus besavis, pioners en l'envasat de conserves d'escopinyes i musclos a Galícia.

Les salses que elaboren, procedeixen de receptes que han perdurat en el temps en la seva família. Receptes casolanes, elaborades en petites olles amb productes locals de primera qualitat i específiques per a cada producció.

CONSERVES ARTESANES

L'objectiu és oferir una conserva de la millor qualitat, a l'altura dels paladars més exquisits.

El procés comença amb una rigorosa selecció de la matèria primera, escollint només productes frescos en la seva temporada òptima de consum, abasteciéndonos en les millors llotges gallegues dels peixos i mariscs amb les millors qualitats i mides.

D'una generació a una altra es transmet un dels grans secrets: la cura en la preparació de cada producte a través de mètodes artesanals, ja oblidats en la indústria moderna; que només un nivell de producció limitat es pot permetre.

S'acompanya tot el procés d'un estricte control de qualitat, vigilant tant la matèria primera com l'elaboració de cada llauna. Uns elevats nivells d'exigència permeten oferir un producte artesà únic i d'altíssima qualitat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR