Formes de Pagament

Com puc pagar les meves comandes?

Podeu pagar les vostres compres a wine2box de diferents maneres:

  • Amb la vostra targeta (enllaça amb el servidor segur de CaixaBank) Utilitzant el sistema informàtic de CaixaBank, així, les dades de la vostra targeta de crèdit viatgen encriptades directament al servidor segur de CaixaBank.
    Ni nosaltres ni ningú un altre pot tenir accés, de manera que el pagament és tant segur com pot ser-lo quan pagues a qualsevol botiga física.
  • Amb el sistema PayPal, reconegut sistema de pagament internacional, amb el qual farà falta que us creeu un compte i li indiqueu al seu servidor les dades de la vostra targeta.
    En cap dels dos casos wine2box té accés a les dades de la vostra targeta, ja que aquesta informació va xifrada entre vosaltres i el servidor de CaixaBank/PayPal.
  • Transferència Bancària / Ingrés: Si encara així no us agrada donar les dades de targeta, també podeu fer el pagament fent una transferència bancària  ES08 2100 3794 0822 0012 7495
    Heu d'indicar el vostre nom en el remitent de la transferència perquè que puguem saber que sou vosaltres i no altra persona qui fa la transferència.

És segur el sistema de pagament?

Sí, ja que tal i com hem idicat anteriorment les dades de la vostra targeta viatgen encriptades directament al servidor segur del banc. No guardem cap dada bancària ni tampoc tenim accés a les esmentades dades.

Per a altres consultes sosbre aquest tema podeu enviar-nos un mail a info@wine2box.com