SALMÓ

Referència: PB-14

La cuina de l'avia. Sense additius ni conservants. Natural 100%

L'essència de la cuina tradicional, de la cuina a foc lent, del xup-xup, és el que trobaràs dins les conserves artesanes "Pibernat" -Menjar de tapes-

88 % Salmó, 8% oli d'oliva verge extra, i RES MES, només 2 ingredients per aconseguir una tapa extraordinaria.

Menjar a temperatura ambient / Pes net aprox. 280 gr, 

L'essència del mar cuinada terra endins, "Pibernat". 

Disponibilitat
Només unitats
Producte disponible
Enviament en 24-48 hores.
Quantitat
Des de 12,00 €
COMPRAR

La teva caixa regal

Disseny de la caixa

Vi 1

Conserves Pibernat


Al Mas Pibernat de La Garrotxa, pas ineludible de camí a l’altiplà de Falgars, Pilar Font va aprendre l’essència de la cuina tradicional feta a partir dels productes naturals que són a l’abast, amb molt d’amor i gens de pressa; una cuina que respecta els ingredients i no estalvia cap minut a l’elaboració. Només així la Pilar extreia el màxim sabor a cada plat i aconseguia l’aprovació unànime dels nombrosos comensals que sovint es reunien a l’entorn de la taula. Amb cada mos, aquestes persones recordaven qui eren i quines eren les seves arrels.

Pilar Font va saber transmetre als fills i als nets l’amor que sentia per la bona cuina feta amb ingredients naturals. Aquests fills i nets són avui dia els responsables de les conserves Pibernat, l’essència d’una tradició. Pibernat reuneix una selecció dels millors productes frescos o cuits en forn de carbó vegetal, sense conservants ni additius; tan sols el millor de la terra i del mar preparat amb mim i llest per servir a taula.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR