POLÍTICA DE PRIVACIDAD

La utilització d'aquesta web, xarxes socials i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari conforme a aquesta política de privacitat, incloent-hi la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

El responsable és: PIBERNAT ALIMENTARIA SL

Dirección: MESTRE TURINA 79 – 1800 OLOT (GIRONA)

Dades de contacte: telèfon 679 273 139 i correu electrònic online@pibernat.es

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Les dades es tracten amb l'objectiu de proporcionar accés als continguts en línia de la web, així com atendre les sol·licituds dels usuaris del web i, si s'escau, enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre productes i serveis. També es tracten per a la gestió d'esdeveniments, promocions, concursos o subscripcions a activitats organitzades, així com per a la compra online de productes.

Si Ud ha manifestat el seu consentiment, PIBERNAT ALIMENTÀRIA podrà tractar les seves dades personals per a l'elaboració de perfils i la segmentació de les seves dades. Aquests tractaments poden tenir com a finalitat tant l' anàlisi i realització d' estadístiques per conèixer el trànsit i utilització de la web per la seva banda, així com la determinació dels seus interessos per remetre-li informació comercial d' acord amb ells.

En cas d' emplenar algun dels formularis caldrà facilitar determinades dades personals, les quals es tractaran per a la finalitat per a la qual es demanen.

 

ALTA COM A CLIENT PARTICULAR O PROFESSIONAL

Les dades obtingudes a través de l'alta al web www.pibernat.es es tracten sobre la base del seu consentiment, amb la finalitat de gestionar l'alta i la seva activitat com a client, així com per enviar-li informació sobre els productes i serveis per qualsevol via, inclosa l'electrònica.

 

NEWSLETTERS I CATÀLEGS COMERCIALS

PIBERNAT ALIMENTÀRIA podrà enviar-li informació d'interès, així com informació sobre productes, promocions, concursos, ofertes, esdeveniments o activitats relacionades amb els productes de l'empresa, a través d'una newsletter o similar remesa al correu electrònic proporcionat, sempre que tinguem el seu consentiment inequívoc, sol·licitat, si escau, a través dels formularis físics o online existents, així com a través dels diferents mètodes de subscripció a les nostres activitats o fires, o bé mitjançant les habilitacions legals establertes per la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic. Podrà donar-se de baixa en qualsevol moment si així ho demana seguint les condicions aquí descrites o l' enllaç incorporat a la newsletter. Així mateix, l' informem que també podrà enviar-li al seu domicili un catàleg comercial o document amb productes, promocions, ofertes i informacions d' interès previ consentiment de l' interessat o mitjançant les habilitacions legals per a l' enviament de publicitat comercial en cas de ser client. En tot moment, és possible revocar el consentiment dirigint un e-mail o escrit a la direcció del responsable, indicada en aquest document.

Sense perjudici de l' anterior, PIBERNAT ALIMENTÀRIA també podrà enviar-li comunicacions comercials referents a productes o serveis que siguin similars a aquells productes que inicialment van ser objecte de contractació entre vostè i PIBERNAT ALIMENTÀRIA. En qualsevol cas, podrà oposar-se en qualsevol moment al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals comunicant-ho per escrit a l' adreça de correu electrònic online@pibernat.es

 

PROMOCIONS, CONCURSOS I ACTIVITATS

En cas d' inscriure' s a qualsevol de les nostres activitats, concursos, promocions o compra dels nostres serveis i productes, les dades s' utilitzaran exclusivament per a les finalitats descrites en cada formulari propi. PIBERNAT ALIMENTÀRIA podrà contactar-lo a través de l'e-mail o telèfon proporcionat per informar-lo sobre assumptes relatius als productes o serveis contractats, així com per informar-lo de qualsevol canvi o modificació.

 

FOTOGRAFIES I VÍDEOS

En cas d'inscriure's a qualsevol de les nostres activitats, concursos diversos o esdeveniments, PIBERNAT ALIMENTÀRIA podria prendre fotografies o vídeos dels assistents, amb finalitats de difusió i promoció de les activitats en mitjans propis (webs, xarxes socials, etc.), així com en mitjans de tercers interessats. S'informarà mitjançant cartells informatius i/o en les condicions de subscripció de cada esdeveniment o activitat. En qualsevol cas, els usuaris afectats podran exercir els seus drets en la direcció o e-mail del responsable.

En qualsevol cas, PIBERAT ALIMENTÀRIA actuarà sempre amb respecte a la normativa vigent, en particular, a les estipulacions contingudes en la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge.

 

LEGITIMACIÓ

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l' usuari, compliment d' obligacions legals, per a l' execució d' un contracte o precontracte i, si s' escau, en l' interès legítim de PIBERNAT ALIMENTARIA SL

 

DESTINATARI I TRANSFERÈNCIES

Destinatari: PIBERNAT ALIMENTÀRIA

No es preveu la transferència internacional (fora de l'Espai Econòmic Europeu), excepte amb finalitats d'emmagatzematge, i en tot cas en base a l'existència d'una decisió d'adequació o sobre la base de l'existència de salvaguardes adequades per permetre transferències de dades personals de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la circulació d' aquestes dades i altra normativa aplicable.

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Almenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable i en tot cas mentre es mantingui la vigència del consentiment.

 

DRETS DE LES PERSONES

Els interessats tenen els següents drets de protecció de dades: accés, rectificació/modificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament respecte de les seves dades personals. Així mateix, els interessats sempre tenen dret a retirar el consentiment prestats. Per a això, poden enviar la seva sol·licitud per escrit o correu electrònic a l'adreça del responsable, incloent la referència "Protecció de dades".

Per facilitar la identificació recomanem que el titular de les dades adjunti a la sol·licitud una còpia del DNI o passaport.

En qualsevol cas, també té dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o l'autoritat de protecció de dades del seu país de residència.

 

VERACITAT I ACTUALITZACIÓ DE LES DADES

L' usuari ha d' emplenar els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; presumirà que les dades han estat facilitades pel titular dels mateixos. L' usuari serà l' únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l' emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o relatives a una altra persona.

L' usuari ha de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades per tal de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

PIBERNAT ALIMENTÀRIA ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

 

MENORS D' EDAT

PIBERNAT ALIMENTÀRIA prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, llevat de consentiment exprés dels seus pares o tutors.

En relació a la botiga en línia, únicament s'autoritza a adquirir productes als majors de 18 anys.

En cap cas el menor podrà facilitar a dades que permetin obtenir informació sobre els altres membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, com les dades relatives a l' activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualssevol altres, sense el consentiment dels titulars d' aquestes dades.

 

ANALÍTIQUES WEB

Aquesta web empra diverses analítiques per conèixer la manera com és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l' adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el programari o maquinari de navegació, etc. Aquesta informació no s' associa als usuaris i s' utilitza amb la finalitat exclusiva d' obtenir informació estadística sobre l' ús del web de l' empresa.

 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS I COMPLEMENTS DE TERCERS

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats com, per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers, compartició en xarxes socials; etc.

Una funció o complement d' un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l' usuari i els dominis d' Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així mateix, la majoria dels complements de tercers recopilen quines pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir-li posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

 

UTILITZACIÓ DE LA FUNCIÓ GOOGLE ANALYTICS PROPORCIONADA PER GOOGLE, INC.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera com és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l'activitat de l'usuari, així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l'ús d'aquesta web, conforme a la següent política de privacitat:

https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=es . En utilitzar la web, l'usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats indicades.

 

UTILITZACIÓ DE FUNCIONS PROPORCIONADES PER GOOGLE, INC.

Aquesta web integra funcions de Google Inc. (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA), com per exemple vídeos de YouTube, mapes i botons "+1". Per a això, en usar la web, el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet Google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l'usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flash en el dispositiu de l'usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l'activitat de l'usuari a Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat:

http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar la web, l'usuari consent el tractament de les seves dades per Google en la forma i per a les finalitats indicades.