DOMINIO DE PINGUS

Álvaro Palacios és un reconegut enòleg espanyol, nascut a la Rioja el 1964.

Llegir més

Álvaro Palacios és un reconegut enòleg espanyol, nascut a la Rioja el 1964. És conegut principalment per la seva feina al món del vi, on ha guanyat renom internacional per les seves elaboracions a diverses regions vinícoles d'Espanya, particularment a Priorat, a la regió de Catalunya.

Palacios prové d'una família amb una llarga tradició al món del vi. Va començar la seva carrera enologia al prestigiós celler de la seva família, Palacios Remondo, a la Rioja, però després es va aventurar cap a altres regions vinícoles d'Espanya.

Un dels seus èxits més grans ha estat revitalitzar la regió de Priorat, que als anys 80 estava en decadència. Palacios va jugar un paper crucial en la transformació d'aquesta regió en una de les més respectades i prestigioses d'Espanya. Els seus vins, com l'Ermita, han estat àmpliament aclamats per crítics i aficionats de la mateixa manera.

A més de Priorat, Palacios també ha incursionat en altres regions vinícoles d'Espanya, com Bierzo i Rioja, i ha estat reconegut amb nombrosos premis i reconeixements al llarg de la carrera per la seva contribució al món del vi espanyol.